6 Mayıs 2013 Pazartesi

"Anneler Gunu" Fikri.....

Babalara ve çocuklara küçük bir tüyo...

Evet bu günlerde hepimizi Anneler Günü talaşı sardı, reklamları takip ediliyoruz, gelen maillerden kampanyaları inceleniyoruz, en orijinal anneler günü hediyesini bulmak için kafa patlatıyoruz.Benden de nacizane bir anneler günü süprizi fikri....





Tabii burada hedef kitle babalar ve öğretmenler,

Sürprizimiz için istediğiniz renklerde parmak boyası, 1 adet 160 gr A4 (kalın kağıt çerçevelendiğinde çok daha şık duruyor) ve bir adet renkli çerçeve yeterli, aşağıda göreceğiniz metni bir güzel yazıyoruz ve güzel kızımızın / oğlumuzun ellerini bir güzel boyuyoruz o çıktısını aldığımız yazıya o minik sevgi dolu ellerinin izini çıkarıyoruz.






Ve evinizin dekorasyonuna uygun renklerde IKEA'dan sadece 4,49 TL'ye bir çerçeve alabilir yıllar sonra bile bakıldığında annenizi hatta sizleri bile çok mutlu edecek küçük ama etkisi büyük  kolayca evde yapılabilecek bir armağan verebilirsiniz.

İşte çerçevenin kağıdın ve boyanın bir araya gelmesinden çıkan sonuç



Biz geçen yıl oğlumun hazırlık sınıfı arkadaşları ile büyük bir keyifle annelere bu sürprizi hazırladık. Tamamının bu hediye ile çok mutlu olduğunu biliyorum. Benim de mutfağımın duvarında yerini alan çerçeveme her baktığımda ayrı duygular yaşıyorum. Düşünsenize bana sürpriz bile olmadı ama :) ne yapalım anısı var. O küçücük ellerin sahibinin kocaman bir adam olduğu günler geldiğinde de o çerçeve hala orada duruyor olacak :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...